Jobba hos oss

Att hitta nya vägar för våra kunder och forma morgondagens intralogistik driver oss framåt. Innovation har varit en självklar del av KNAPP ända från start. När du går innanför dörrarna i Åstorps industriområde, tar du också ett kliv ut i en global organisation som designar och utvecklar världsledande teknologi inom logistik. Med över 5000 anställda i 55 olika länder, levererar KNAPP logistiklösningar till flera världskända varumärken. Det finns en enorm stolthet men också ödmjukhet för det vi gör. I vår filosofi ersätter inte maskinen människan utan den syftar till att effektivisera mänskliga processer.

#WeAreKNAPP

Vi är alla en del av samma team. Eftersom KNAPP koncernen är världsomfattande och uppdelad i många dotterbolag så är gränsöverskridande samarbete en del av vardagen. Kundprojekten genomförs med personer från olika delar inom koncernen vilken gör vi-känslan både starkare och viktig.

Som anställd hos KNAPP blir du en del av ett tajt svetsat lokalt gäng. Du blir också en del av ett globalt multimiljardbolag där du har alla chanser att göra dina tankar och idéer hörda. Utvecklingspotentialen inom dina arbetsuppgifter och/eller yrkesroll är oändliga. KNAPP koncernen är en platt organisation som tror på styrkan i teamet och kompetensen i individerna.

Kolla in #WeAreKNAPP på Instagram för en inblick i våra kollegors vardag världen över

Produktion till hela världen

Sedan våra Moving-dagar har vi utveckling, produktion och distribution av lättgodsbanor och pallbanor i Åstorp. Att ha en egen produktion direkt i huset är givande för både teknikerna och administrationen. Speciellt gällande pallbanorna så är vi hovleverantörer till samtliga KNAPP’s projekt globalt.
Läs mer Om oss

Vi har kul på jobbet

När vi inte jobbar gillar vi fortfarande att umgås. Det blir gärna en grillfest på innegården sommartid och ugly-christmas-sweater-day med julbord på vintern. Eller varför inte säkra fredagsstämningen med gemensam frukost på kontoret?

Många av våra anställda gillar att vara aktiva. Det anordnas pingisturneringar och padelkvällar. När sommarhalvåret hägrar blir det utomhus Yoga och gruppträning på gräset medan vinterhalvåret är det många som passar på att klämma in ett lunchpass i det egna gymmet.

Att arbeta på KNAPP är något av det roligaste jag har gjort!

Det är äkta, rimligt, förankrat, kvalitetsmedvetet, ansvarsfullt, tydligt, transparent, utmanande, utvecklande. Alla är delaktiga, och vi arbetar i ett högt tempo med ännu högre i tak.

Dessutom har vi marknadens bästa popcornmaskin modell XL som trollas fram när man minst anar det och alla som känner mig förstår att det ju är popcornen och den varma stämningen här som jag vill åt 😊!

Sofie Öhman
Sofie Öhman
Projects

Bli vår kollega

Det går bra för oss, vi har sedan starten för 70 år sedan haft en stadig tillväxt och framtiden ser fortsatt ljus ut. Vi tror att dagens situation och framtiden behov kommer fortsätta ställa krav på logistiken globalt och vi ser fram emot att fortfarande vara i täten bland de som möter dessa behov och löser våra kunders utmaningar.

Brinner du också för framtidens logistik och vill vara en del av ett marknadsledande och tekniskt innovativt bolag? Kolla in våra lediga tjänster nedan eller skicka in en spontanansökan.

Lediga Tjänster

Spontanansökan / Praktikplats

Automationslösningar

Vi skapar en lösning som passar dig, oavsett om du behöver ett helt system eller bara en liten del. Med våra lösningar automatiserar vi dina flöden och hjälper dig att ligga steget före.

osr-shuttle-lined-up

Våra lösningar

Om oss

I över 50 år har vi hjälpt våra kunder genom att anpassa våra lösningar efter deras behov. Vi dina intralogistiska utmaningar oavsett hur din verksamhet ser ut.

knapp-picking-small-box

Om Oss

Senaste Nytt

Ta del av de senaste nyheterna från vår värld så som nya kundrelationer, organisatoriska nyheter samt produktnyheter. Här hittar du även vårt magasin World of Solutions i digital form.

knapp-nyheter-press

Nyheter & Press