Jobba hos oss

Att hitta nya vĂ€gar för vĂ„ra kunder och forma morgondagens intralogistik driver oss framĂ„t. Innovation har varit en sjĂ€lvklar del av KNAPP Ă€nda frĂ„n start. NĂ€r du gĂ„r innanför dörrarna i Åstorps industriomrĂ„de, tar du ocksĂ„ ett kliv ut i en global organisation som designar och utvecklar vĂ€rldsledande teknologi inom logistik. Med över 5000 anstĂ€llda i 55 olika lĂ€nder, levererar KNAPP logistiklösningar till flera vĂ€rldskĂ€nda varumĂ€rken. Det finns en enorm stolthet men ocksĂ„ ödmjukhet för det vi gör. I vĂ„r filosofi ersĂ€tter inte maskinen mĂ€nniskan utan den syftar till att effektivisera mĂ€nskliga processer.

#WeAreKNAPP

Vi Àr alla en del av samma team. Eftersom KNAPP koncernen Àr vÀrldsomfattande och uppdelad i mÄnga dotterbolag sÄ Àr grÀnsöverskridande samarbete en del av vardagen. Kundprojekten genomförs med personer frÄn olika delar inom koncernen vilken gör vi-kÀnslan bÄde starkare och viktig.

Som anstÀlld hos KNAPP blir du en del av ett tajt svetsat lokalt gÀng. Du blir ocksÄ en del av ett globalt multimiljardbolag dÀr du har alla chanser att göra dina tankar och idéer hörda. Utvecklingspotentialen inom dina arbetsuppgifter och/eller yrkesroll Àr oÀndliga. KNAPP koncernen Àr en platt organisation som tror pÄ styrkan i teamet och kompetensen i individerna.

Kolla in #WeAreKNAPP pÄ Instagram för en inblick i vÄra kollegors vardag vÀrlden över

Produktion till hela vÀrlden

Sedan vĂ„ra Moving-dagar har vi utveckling, produktion och distribution av lĂ€ttgodsbanor och pallbanor i Åstorp. Att ha en egen produktion direkt i huset Ă€r givande för bĂ„de teknikerna och administrationen. Speciellt gĂ€llande pallbanorna sĂ„ Ă€r vi hovleverantörer till samtliga KNAPP’s projekt globalt.
LĂ€s mer Om oss

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Vi har kul pÄ jobbet

NÀr vi inte jobbar gillar vi fortfarande att umgÄs. Det blir gÀrna en grillfest pÄ innegÄrden sommartid och ugly-christmas-sweater-day med julbord pÄ vintern. Eller varför inte sÀkra fredagsstÀmningen med gemensam frukost pÄ kontoret?

MÄnga av vÄra anstÀllda gillar att vara aktiva. Det anordnas pingisturneringar och padelkvÀllar. NÀr sommarhalvÄret hÀgrar blir det utomhus Yoga och grupptrÀning pÄ grÀset medan vinterhalvÄret Àr det mÄnga som passar pÄ att klÀmma in ett lunchpass i det egna gymmet.

Att arbeta pÄ KNAPP Àr nÄgot av det roligaste jag har gjort!

Det Àr Àkta, rimligt, förankrat, kvalitetsmedvetet, ansvarsfullt, tydligt, transparent, utmanande, utvecklande. Alla Àr delaktiga, och vi arbetar i ett högt tempo med Ànnu högre i tak.

Dessutom har vi marknadens bĂ€sta popcornmaskin modell XL som trollas fram nĂ€r man minst anar det och alla som kĂ€nner mig förstĂ„r att det ju Ă€r popcornen och den varma stĂ€mningen hĂ€r som jag vill Ă„t 😊!

Sofie Öhman
Sofie Öhman
Projects

Bli vÄr kollega

Det gÄr bra för oss, vi har sedan starten för 70 Är sedan haft en stadig tillvÀxt och framtiden ser fortsatt ljus ut. Vi tror att dagens situation och framtiden behov kommer fortsÀtta stÀlla krav pÄ logistiken globalt och vi ser fram emot att fortfarande vara i tÀten bland de som möter dessa behov och löser vÄra kunders utmaningar.

Brinner du ocksÄ för framtidens logistik och vill vara en del av ett marknadsledande och tekniskt innovativt bolag? Kolla in vÄra lediga tjÀnster nedan eller skicka in en spontanansökan.

Lediga TjÀnster

Spontanansökan / Praktikplats

Automationslösningar

Vi skapar en lösning som passar dig, oavsett om du behöver ett helt system eller bara en liten del. Med vÄra lösningar automatiserar vi dina flöden och hjÀlper dig att ligga steget före.

osr-shuttle-lined-up

VÄra lösningar

Om oss

I över 50 Är har vi hjÀlpt vÄra kunder genom att anpassa vÄra lösningar efter deras behov. Vi dina intralogistiska utmaningar oavsett hur din verksamhet ser ut.

knapp-picking-small-box

Om Oss

Senaste Nytt

Ta del av de senaste nyheterna frÄn vÄr vÀrld sÄ som nya kundrelationer, organisatoriska nyheter samt produktnyheter. HÀr hittar du Àven vÄrt magasin World of Solutions i digital form.

knapp-nyheter-press

Nyheter & Press