Intelligenta automationslösningar sedan 1952

I snart 70 Är har vi hjÀlpt vÄra kunder att skapa smidiga och effektiva lagerflöden. Genom att anpassa vÄra lösningar efter dina behov, löser vi dina intralogistiska utmaningar oavsett hur din verksamhet ser ut. Som kund fÄr du tillgÄng till bÄde vÄrt lokala team av experter och den samlade kunskapen i vÄr stora, globala koncern. Det ger dig en trygghet nÀr du köper lösningar och tjÀnster av oss.

Bakgrund

Fd. Moving
Verksamheten i Åstorp startade redan 1969. DĂ„ under namnet Moving och med enbart produktion av lĂ€ttgodsbanor och pallbanor. Med framgĂ„ngar pĂ„ den Nordiska marknaden under flera decennier blev den hĂ€r verksamheten i mitten av SkĂ„ne ett intressant förvĂ€rv för det österrikiska bolaget KNAPP AG. Det var framförallt den framgĂ„ngsrika utvecklingen av pallbanorna som vĂ€ckte koncernens intresse. 2008 köptes Moving av KNAPP och bildade KNAPP-Moving. SĂ„ fortsatte affĂ€rerna ett decennium till och med fortsatt framgĂ„ng bĂ„de lokalt i Norden men Ă€ven för koncernen globalt. Namnet Moving fasades ut och gick till historien och KNAPP AB tog form. Dock har den framgĂ„ngsrika utvecklingen av lĂ€ttgodsbanor och pallbanor inte gĂ„tt till historien, utan precis tvĂ€rtom. Det Ă€r nĂ„got som fortfarande utvecklas och produceras i Åstorp för att sedan distribueras globalt.
KNAPP AG
KNAPP AG Ă€r en av de globala marknadsledarna för integrerade intralogistiklösningar och erbjuder nyckelfĂ€rdiga system inom lagerautomation och lagerlogistik. Företagets internationella inriktning Ă„terspeglas med mer Ă€n 2000 installationer pĂ„ alla kontinenter. KNAPP AG grundades 1952 och har nu mer Ă€n 5000 anstĂ€llda över hela vĂ€rlden, varav mer Ă€n 2200 i Österrike. Cirka 6% av omsĂ€ttningen investeras Ă„rligen i forskning och utveckling av produkter och tjĂ€nster. KNAPP har framgĂ„ngsrikt expanderat sitt fokus till att omfatta healthcare, fashion, retail, food, wholesale samt industri och produktion. NĂ„gra kĂ€nda kunder Ă€r adidas, ASOS, Pankl Racing, Olymp, Hugo Boss, John Lewis, L’OrĂ©al, Rewe, Spar och WĂŒrth bl.a. LĂ€s mer om KNAPP AG pĂ„ www.knapp.com
KNAPP AB
KNAPP AB tog sin nuvarande form 2012 och Ă€r ett regionalt dotterbolag i koncernen med ansvar för den Nordiska marknaden. Med vĂ„rt ursprung i den lokala producenten i Åstorp tillsammans med musklerna frĂ„n den globala koncernen har vi möjlighet att erbjuda vĂ„ra kunder bĂ„de lokal kompetens och nĂ€rvaro tillsammans med tillgĂ€nglighet och ekonomisk stabilitet. Hos oss Ă€r det inte antingen eller, utan bĂ„da aspekterna Ă€r lika viktiga och genomsyrar vĂ„r verksamhet. Vi kallar oss experter pĂ„ det vi gör, men Ă€ven experter pĂ„ er bransch och det ni gör. Det gör vi eftersom vi kan marknaden och har funnits i branschen i mer Ă€n ett halvt sekel. Vi löser dina intralogistiska utmaningar oavsett om du behöver en helhetslösning eller effektivisera en del i ett flöde.

VĂ„r ledning

Mikael Holmqvist, Managing Director, KNAPP AB

Mikael Holmqvist

Managing Director
Anna Borén, Head of Customer Service, KNAPP AB

Anna
Borén

Head of Customer Service
Tobias Henriksson, Sales & Project manager, KNAPP AB

Tobias Henriksson

Head of Sales and Projects
Jessica Lundh Göransson

Jessica Lundh Göransson

HEAD OF FINANCE
& IT
Cecilaia Backstrand, HR, KNAPP AB

Cecilia Backstad

Head of HR
Peter Henriksson, Solution Competence & Support, KNAPP AB 1

Peter Henriksson

HEAD OF PALLET CENTER

Vill du veta vad vi kan göra för dig?

Jobba hos oss

FÄr tanken pÄ att vara med och forma morgondagens intralogistik ditt hjÀrta att banka lite extra? Vi söker alltid nya talanger till vÄrt nordiska team. Kolla in vÄra lediga tjÀnster hÀr.

knapp-employees-career-small

Lediga TjÀnster

Nyheter & Press

Ta del av de senaste nyheterna frÄn vÄr vÀrld sÄ som nya kundrelationer, organisatoriska nyheter samt produktnyheter. HÀr hittar du Àven vÄrt magasin World of Solutions i digital form.

knapp-nyheter-press

Nyheter & Press

Automationslösningar

Vi skapar en lösning som passar dig, oavsett om du behöver ett helt system eller bara en liten del. Med vÄra lösningar automatiserar vi dina flöden och hjÀlper dig att ligga steget före.

osr-shuttle-lined-up

VÄra Lösningar