Ligg steget före med våra smarta lagerlösningar

Vi skapar automationslösningar för era behov, oavsett om ni behöver ett helt automatiserat lager eller vill integrera automation i en del av lagret. Allt för att hjälpa er ligga steget före, både i er verksamhet och jämfört med era konkurrenter.

Lagerautomation hjälper dig att öka kapaciteten, minska kostnaderna och ligga steget före. När din investering är på plats, ser vi till att den fortsätter leverera på topp genom lättillgänglig Customer Service med hög expertis.

Hur kan automatisk lagerhantering effektivisera era processer?

Automatiserade Lager med 0 Defekt

Få ett smidigare flöde med hjälp av våra automatiserade lager, producerade i Europa, som intelligent styrs av avancerad teknologi.

I dag ligger nyckeln till framgång i att få detaljerna rätt. En mer flexibel, mer ekonomisk och framför allt noggrannare intralogistik är nu mer än någonsin i centrum.

KNAPPs koncept för ‘Zero Defect Warehouse är ett nytt tillvägagångssätt för att möta de utmaningar vi står inför idag.

Zero Defect Warehouse är en del av en modern arbetsmiljö – en där människa och maskin arbetar hand i hand.

Smarta Lagerlösningar För Alla Behov

Genom att använda en smart blandning av teknologier görs komplexa processer hanterbara. Varje lösning är skräddarsydd för din affärsmodell och individuella behov. Nyckeln till vad vi kallar ”Low Complexity Warehouse” är de flexibla grundläggande teknologierna som kan uppfylla flera centrala lagerprocesser.

All-in-shuttle-konceptet är en del av filosofin med Low Complexity Warehouse. All-in-shuttle förenklar och konsoliderar en mängd lagerprocesser.

OSR Shuttle™ eller Open Shuttle, som används som en all-in-shuttle, kan hantera olika processer, såsom:

 • Förvaring och plockning av artiklar
 • Buffring och sekvensering av transporter
 • Påfyllning och leverans av plocknings- eller monteringsområden

Automatiserade Lager för Återförsäljare: New Urban Logistics

Med goda skäl ses omnichannel fulfillment som den högsta disciplinen inom modern logistik. Tillsammans med stora högpresterande fulfillmentscenters som effektivt levererar till flera länder blir smarta lagerlösningar allt viktigare, särskilt inom tätbebyggda områden. Storstäder kräver automatiska lager där varor flödar, människor, processer och information är intelligent sammankopplade för att bemästra utmaningarna i last mile.

Vårt initiativ New Urban Logistics utrustar t.ex. återförsäljare med verktygen för att skräddarsy urbana omnikanals nätverk exakt efter era behov. Portföljen erbjuder micro fulfillment-lösningar som sträcker sig från in-store fulfillment till den helt integrerade mjukvarulösningen Kisoft som dynamiskt övervakar och kontrollerar lagerhållning och ruttplanering.

Last mile blir fast mile med micro fulfillment. Ett Micro Fulfillment Center (MFC) är ett automatiserat minilager som är anslutet till en befintlig butik. Detta innebär att centret använder den befintliga butiksinfrastrukturen för att hantera onlinebeställningar snabbt och kostnadseffektivt.

Läs mer om New Urban Logistics i vår bloggartikel >

urban-logistics

Fördjupa dig i våra automatiserade lagerlösningar

Med effektiv lagerautomation, robotar, visuella system, machine learning och avancerad mjukvara förvandlar vi ditt lager till ett hyperautomatiserat, intelligent system. Allt för att hjälpa dig ligga steget före, både i din verksamhet och jämfört med dina konkurrenter.

Nedan listas några av de teknologier som vi utvecklar och anpassar efter ditt behov. Hittar du inte det du söker? Kontakta oss

OSR Shuttle™ Evo Automatiserat Lager

OSR Shuttle™ Evo är idealisk för användning i fulfilment- och distributionscenter där hög prestanda och kvalitet krävs. Som ett heltäckande, integrerat skyttelsystem kan OSR Shuttle™ Evo hantera följande processer:

 • Lagring
 • Plockning
 • Buffring
 • Sekvensering
 • Påfyllning

Open Shuttle AMR Robot

Våra autonoma mobil robot, Open Shuttle, kan röra sig helt fritt i ditt lager, utan slinga eller annan installation i golvet, vilket gör dem perfekta för dina mer komplexa transporter. Flexibelt, ekonomiskt, säkert, effektivt och skalbart. Open Shuttle hanterar allt från transporter till plockning av varor.

 • Enkel integration med andra system
 • Snabb return on investment
 • Sparar plats
 • Enkel att underhålla

Pick-It-Easy Evo Plockstation

Att plocka ihop kundens order är det mest kritiska momentet i ett distributionssystem. I vår innovativa serie av plockstationer hittar du både system som sköter all plockning automatiskt och som stöttar manuell plockning. Våra plockstationer är effektiva, ergonomiska och säkrar kvaliteten i dina leveranser.

 • Flera funktioner och anpassat efter olika branschers specifika behov
 • Enkelt att använda
 • Går att anpassa till olika arbetsprocesser

Pick-It-Easy Plockrobot

Vår plockrobot är en intelligent, helautomatisk plocklösning som är idealisk för monotona eller ansträngande arbetsuppgifter. Roboten är utrustad med banbrytande AI teknologi och lär sig kontinuerligt samt delar sin kunskap via molnrobotik till andra robotar.

 • Kan plocka flera olika typer och former av föremål
 • Skonsam hantering av ömtåliga föremål
 • Hög prestanda och kvalitet, dygnet runt

KiSoft Lagerhanteringssystem

Med vårt beprövade lagerhanteringssystem KiSoft erbjuder vi mjukvarulösningar, såsom WMS och WCS, för allt från lageroptimering till effektiv kvalitetssäkring.

Anpassat till din verksamhet, med hög grad av standardisering för enkel implementering. Resultatet är större kapacitet och minskade kostnader.

• Skalbara lösningar
• För alla processer från en och samma leverantör
• Best practice för specialiserade branscher

Hängande Lagringssystem

Det hängande lagersystemet Eco Pocket transporterar varor på galgar och är idealiskt för användning inom mode- och textilindustrin men även för produktion och bilsektorn.

Följande varianter av transportörsystemet finns tillgängliga:

 • Rulladaptrar med RFID-teknik
 • Sorteringsficka med RFID-teknik
 • Vagnsystem
 • Vagnfria system

Vårt systerbolag Dürkopp Fördertechnik är specialister på lösningar för upphängda transportörsystem.

Helautomatiskt Hängande Lagringssystem

Auto Pocket är ett hängande transportsystem för sortering och sekvensering  som kan utrustas med adaptrar för Sorteringsfickor och / eller med adaptrar för hängare. Både hängande och platta varor transporteras, sorteras och sekvenseras i ett system. RFID-teknik och hantering av enstaka artiklar skiljer bearbetningen av varor från försäljningskanalen.

Det kännetecknande för Auto Pocket är dess unika sorteringsalgoritm: matrissortering. Matrissortering sätter delar som plockas batchvis i olika lagerzoner i en exakt sekvens och sammanför hängande varor med övrigt gods till ett och samma flöde.

Auto Pocket-systemet är idealiskt för mode och detaljhandel med e-handel eller omnichannel strategi.

Auto Pocket är en produkt utvecklat av vårt systerbolag Dürkopp Fördertechnik.

Automatiska Rullbanor

Streamline är vår helhetslösning för att smidigt transportera kartonger och annat lättare gods. Systemets flexibilitet med olika moduler ger dig precis den lösning du behöver. Enkelt underhåll sparar tid.

 • Klarar upp till 3 500 enheter i timmen
 • Snabb att komma igång med
 • Beprövad teknologi och produktdelar av högsta kvalitet
 • Hög kapacitet med minimal energiåtgång
 • Enkel att underhålla

Vill du veta mer? Ladda ner produktbroschyren.

Automatisk Pallhantering

Med enkel och effektiv hantering av pallar, hjälper Powerline dig att öka lönsamheten. Som helhetslösning täcker den alla funktioner. Powerline går enkelt att anpassa till dina behov och kombinera med våra andra system.

 • Hanterar många olika typer av pallar
 • Snabb att komma igång med
 • Hög kapacitet med minimal energiåtgång
 • Kostnadseffektiv
 • Enkel att underhålla

Ladda ner produktbroschyren för mer information.

Avancerad lagerstyrning med SAP® EWM MFS

Integrera ett materialflödessystem, SAP® EWM MFS, som ett lagerstyrningssystemet direkt kopplat till PLC.

Detta minskar antalet gränssnitt eftersom lagerautomationen kan integreras direkt i SAP.

Våra system kan därmed kontrollera lagerstyrningen ända ner till individuell maskinnivå.

redPILOT är utvecklade av vårt systerbolag redPILOT

Följ redPILOT på LinkedIn 

Automatisk lagerstyrning med maskininlärning

redPILOT är en helhetslösning för resursplanering och operativ optimering, med hänsyn till förändrade orderstrukturer och komplexa systemlayouter. redPILOT identifierar ineffektivitet och hjälper ditt team att ta bättre beslut.

 • Flaskhalsar och överkapacitet upptäcks av en specifikt utvecklad algoritm och alternativa lösningar föreslås.
 • Holistiskt optimerad schemaläggning av alla resurser,  med tanke på prestanda och kostnader.
 • Maskininlärning (AI) förbättrar automatiskt själva systemet, vilket ständigt förbättrar din verksamhet och upptäcker dold potential.

Ladda ner produktbroschyren för mer information.

Customer Services

Genom förebyggande underhåll, support, utbildningar och reservdelsservice ser vi till att din investering lönar sig under hela sin livstid.

knapp-kollegor-i-korridor

Customer Service

Så har vi hjälpt våra kunder

Här kan du läsa mer om hur vi hjälpt våra kunder effektivisera sin intralogistik med våra teknologier och lösningar.

knapp-elekroskandia

Referenser

Intralogistik för din bransch

Med djup kunskap om din bransch vet vi vad du behöver för att lyckas. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just din verksamhet.

knapp-pocket-sorter-system

Branscher

Vill du veta vad vi kan göra för dig?

Vi hjälper dig, oavsett vilka behov du har.