SITE SUPERVISOR

Öppen för nya utmaningar?
Vi söker dig – vår nya Site Supervisor!

#youareknapp
Du ser möjligheter i allt och anpassar dig snabbt vid förändringar. Att prioritera och ta ansvar är naturligt för dig. Som person är du en lagspelare som målmedvetet driver en installation i mål.   Du är service minded, flexibel och en god förebild för dina kollegor. För oss är det viktigt att du är öppen och har en god kommunikativ förmåga. Du har en stark problemlösningsförmåga, är effektiv och engagerad. Du har gärna minst gymnasiekompetens och kunskap inom ett eller flera av följande områden: mekanik, elektronik och automation. I din vardag agerar du som ambassadör för verksamheten och förstår vikten av att bygga och underhålla goda relationer med kunder, kollegor och chefer. Vi välkomnar mångfald bland profilerna och för en jämnare könsfördelning välkomnar vi kvinnliga sökande.

Kompetenser


  • God kunskap inom installationsverksamhet. Tidigare erfarenhet av montageledning anses meriterande.

  • Grundläggande kunskap inom administration (MS Office).

  • Tidigare arbete med hälsa och säkerhet är meriterande.

  • Du behärskar engelska i både tal och skrift.

  • Tyska och polska anses meriterande.

  • Kunskap om KNAPP´s servicetjänster och produktsortiment är meriterande.


#yourmission
Ditt uppdrag är säkerställa tidplan samt kvalitet för installation. Planering och optimering av resurser är en del av ditt dagliga arbete. Du ansvarar för att leda underleverantörer på site. Uppdragen sker i internationell miljö och tjänsten innebär ett stort antal resdagar per år.

I ditt arbete ingår att säkerställa att vi följer gällande arbetsmiljölagar och interna rutiner. Att aktivt arbeta för ”hälsa och säkerhet”.

#weareknapp
Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett internationellt företag med världsledande högteknologiska produkter och spännande kunder som Elgiganten, ICA, Elektroskandia, Axfood, Dior, SPAR, Estee Lauder och Apotek 1 är bara ett axplock.

Du blir del av ett härligt team och för rätt kandidat finns goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. Vi har friskvårdsbidrag och på site i Åstorp finns tillgång till gym. I vårt rekreationsrum finns pingisbord, darttavla, Xbox och på fredagar äter vi alla en gemensam frukost.

Tjänsten är på heltid och du rapporterar till Project and Delivery Manager.
Frågor gällande tjänsten kontakta: Claes Löfqvist, claes.lofqvist@knapp.com

Ansökan, personligt brev och CV, skickas till HR-ansv Hanna Odervall, hanna.odervall@knapp.com