Kraftfull förstärkning till ditt robotlager

Kraven på kvalitet, effektivitet och prestanda på logistikprocesser ökar. Artikelutbudet växer samtidigt som priser pressas. Dessutom blir utrymme och kvalificerad personal alltmer knapphändig. Detta kräver förstärkning! Med Pick-it-Easy Roboten har du en intelligent, helautomatisk plocklösning till hands. Vår kraftfulla AI-robot är idealisk för automatisk plockning av enstaka artiklar. Olika gripdon tillsammans med AI-baserad objektigenkänning och grepppunktsbestämning, driven av Covariant, gör att Pick-it-Easy Robot kan hantera ett brett sortiment av föremål. Låt roboten utföra monotont eller ansträngande arbete på ett tillförlitligt sätt, dygnet runt och frigör dina medarbetare till att fokusera på andra uppgifter.

Vill du veta mer om Pick-it-Easy Roboten?

Pick-it-Easy Roboten hos Obeta

Obeta är en tysk elgrossist som servar 28 000 kunder från 64 platser över hela Tyskland. Med hjälp av Pick-it-Easy Robot plockar de tusentals kundorder varje dag. Den helautomatiska plockroboten greppar föremål med lätthet och placerar dem försiktigt i den aktuella behållaren.

0%
plockprecision
0%
av alla förmål kan plockas

Den AI-utrustade roboten från KNAPP spelar en viktig roll i vår lagerdrift. Den överträffar kapaciteten hos manuella plockstationer och går helt automatiskt.

Michael Pultke
Head of Logistics
Obeta

Fördelad med Pick-it-Easy Robot

Intelligen lösning med AI
⬥ System för kontinuerligt lärande
⬥ Brett utbud av föremål kan hanteras
⬥ Skonsam hantering av omtåliga varor
⬥ Ta bort belastningen på de anställda
Allt-i-ett plocksystem
⬥ Helautomatisk orderuppfyllelse
⬥ Optimal materialflödeskontroll
⬥ Integreras i befintliga system
Hög prestanda
⬥ Hög prestanda och kvalitet dygnet runt
⬥ Hög systemtillgänglighet
⬥ Beprövad industriell lösning
pick-it-easy-robot-picking

Robot för ett brett sortiment

Pick-it-Easy Robot greppar på ett tillförlitligt sätt föremål av olika storlekar, vikter och former, såväl som föremål med olika typer av yta och förpackningar: från kubiska, runda och cylindriska föremål till flaskor och polypåsar samt föremål med transparenta ytor eller reflekterande förpackning. Beroende på beställningen kan föremålen placeras snyggt eller slumpmässigt i behållaren. Tack vare sin mångsidighet kan Pick-it-Easy Robot användas i en rad olika branscher, såsom e-handel, livsmedelshandel, elektronik, kosmetika, mode och läkemedel.

AI gör att roboten lär sig

Machine learning gör att Pick-it-Easy roboten lär sig kontinuerligt medan han plockar. Roboten använder banbrytande mjukvara för att lokalisera objektets position i behållaren, bestämma den ideala grippunkten och plockningshastigheten. Dessutom kan Pick-it-Easy Robot få tillgång till kollektiv intelligens som görs tillgänglig av molnrobotik. Närhelst en robot skaffar sig ny kunskap görs den tillgänglig för alla andra robotar som implementerats hos våra kunder.

pick-it-easy-robot-picked-jar

Läs om fler smarta robotar till ditt lager

Varför ska du välja en av våra robotar?

Vi stöttar dig genom hela processen, från idé till fungerande robotlösning:

1. Robotkompatibel
Våra mjukvarukonsulter bedömer om dina artiklar är lämpade för robotar
2. Koncept & Planering
Tillsammans med dig tar vi fram den optimala lösningen för dina behov.
3. Implementering
Ett team av erfarna ramp-up ingenjörer installerar Pick-it-Easy Robot.
4. Customer Service
Vårt partnerskap kvarstår även efter implementeringen.

Vi använder Pick-it-Easy Robot för att ta bort repetitiva uppgifter från våra anställda, så att de kan koncentrera sig på mer komplexa aspekter av distributionsprocessen.

Todd Kleinow
Vice President Strategic Distribution and Operations
McKesson

Vill du veta vad vi kan göra för dig?

Vi hjälper dig oavsett hur ditt behov ser ut.