Service- och underhållstekniker till KNAPP AB i Torsvik

Är du en lösningsfokuserad person med stort engagemang och erfarenhet inom mekanik, elektronik eller automation?
Just nu söker KNAPP en Service -och underhållstekniker till teamet i Jönköping. 

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Service -och underhållstekniker ansvarar du för den dagliga driften i form av service- och underhållsarbete som kan innebära allt från arbete inom mekanik, elektronik eller automation.
Du kommer utifrån arbetsrollindelning själv kunna styra din planering utefter kundens behov för att tillhandase service och underhåll. För att säkerställa att rätt prioriteringar görs är det viktigt att hålla en tydlig kommunikation mot produktion och interna kunder.

Utifrån tjänstens arbetsuppgifter är det med fördel och ett krav att du som söker har någon form av erfarenhet inom främst mekanik men där även erfarenheter inom elektronik och automation är av intresse. Vi ser gärna att du som söker minst har gymnasiekompetens, men lägger även stor vikt vid dina erfarenheter inom de efterfrågade kompetensområdena. Har du dessutom erfarenhet av automatiserade logistik- och lagerlösningar är det meriterande. Du behärskar MS Office väl samt talar och skriver både svenska och engelska utan svårighet. Körkort (B) är ett krav.

Arbetet innebär skiftgång med 2 veckor dagtid och var 3:e vecka kvällstid.
Möjligheten kan även finnas att arbeta ständig natt, alternativt vissa perioder under året.

Din profil
Som person är du en effektiv, tydlig och kommunikativ problemlösare som både är flexibel och självgående i ditt arbete. Vidare är du en engagerad lagspelare som förstår vikten av att bygga och underhålla goda relationer med kunder, kollegor och chefer.

Tjänsten är placerad på Knapps verksamhet på Elgigantens centrallager på Torsvik.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget OnePartnerGroup. De är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. De finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan de erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För dem är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att de gör sitt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av deras kunder.
www.onepartnergroup.se

Du ansöker på onepartnergroup.se. För eventuella frågor, ta kontakt med ansvariga rekryteringskonsulter- Johan Nyberg på johan.nyberg@onepartnergroup.se alt Marcus Rosenblom, på marcus.rosenblom@onepartnergroup.se, 036-440 90 11

Om företaget
KNAPP AB är en del av den österrikiska koncernen KNAPP AG. I Sverige har vi ca 130 anställda och omsätter ca 350 miljoner kronor. Koncernen har ca 4000 anställda och en omsättning på ca 900 miljoner euro. Företaget är en komplett leverantör av olika typer av manuella och automatiserade lagerlösningar och materialhanteringssystem. KNAPP AB säljer och levererar allt från egenutvecklade programvaror (WMS/WCS-system) till PLC-styrning samt mekanisk utrustning. Ofta levererar företaget stora lagerlösningar där vi har ett totalt funktionsansvar gentemot kunden. Deras huvudsakliga arbetsområde är den skandinaviska marknaden, men dess installationer, produkter och verksamhetsområden globaliseras allt mer. Välkommen att läsa mer om KNAPP AB på www.knapp.comoch www.youtube.com.