Säljare KNAPP Sweden

Har du försäljning i ditt DNA?

Är du en person som blir ihågkommen? Har du förmågan att fängsla personer, utstrålar du passion för ditt arbete och det råder inte någon tvekan om att sälja är det bästa som finns? Bra, för då vill vi att du söker denna tjänst! Vi tror att du är tävlingsinriktad, ser möjligheter och är orädd i att skapa kontakter. Hos oss har du chansen att vara med på resan in i framtiden, vi arbetar med den senaste teknologin och de coolaste lösningarna och inte nog med det. Vi har världens bästa kollegor och kunder som ser till att livet är kul samtidigt!

 

#yourmission
Ditt uppdrag är att identifiera nya kunder och projekt på såväl den nordiska marknaden som den europeiska som har behov av någon form av automationslösning till sitt lager eller produktion.

Du representerar KNAPP och hela dess breda produktsortiment och tillhör alltså ett bolag som är absolut världsledande i sitt segment med ett oerhört starkt varumärke. Utifrån gällande säljstrategi utvecklar du vår försäljning främst inom segmentet små till medelstora projekt.
Att leta kunder, skapa offerter och med involvering av ansvarig sales engineer skapa en projektlösning som presenteras för kund är en del av din vardag. I ditt arbete är det viktigt att säkerställa att vi arbetar efter interna processer och standarder samt att arbeta med underhåll av vår kunddatabas. Du ansvarar även för ”hand over” till vårt projektledarteam samt medverkar i olika typ av säljevent.

#youareknapp
Du skapar lätt kontakter och bygger förtroende som ger långsiktiga relationer. Du har en god kommunikativ förmåga och anpassar dig lätt vid förändringar. Du ser alltid möjligheter och ger sällan upp. Du är välstrukturerad och målmedveten som person och har lätt för att jobba under tidspress och stress. Du skall klara av att hantera många projekt samtidigt och tycka det är lika kul att hitta en kund som att stänga en affär. Som person är du en driven lagspelare som kan se till helheten och vara kreativ i sitt sätt att lösa utmaningar som kommer i vägen.
Du är service minded och en god förebild för dina kollegor. För oss är det viktigt att du är öppen och har lätt för att samarbeta tvärfunktionellt.
Kompetenser


  • Väldigt bra kunskap inom nykundsbearbetning och säljstrategier.

  • Grundläggande kunskap i vector works är ett plus men inget krav.

  • Goda kunskaper i offerterarbete, avtal och att göra säljkalkyler.

  • Du har en god administrativ förmåga samt väldigt god kunskap i Microsoft office.

  • Du har kompetens inom logistiksystem och flöden.

  • Du behärskar engelska mycket bra i både tal och skrift. Tyska anses meriterande.

  • Kunskap om KNAPP´s produktsortiment är meriterande .


#weareknapp
Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett internationellt företag med världsledande högteknologiska produkter. Intressanta och spännande kunder som Elgiganten, ICA, Elektroskandia, Axfood, och Apotek 1 är bara ett axplock.

Du blir del av ett härligt team och för rätt kandidat finns goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. Vi har friskvårdsbidrag och du kommer att ha tillgång till gym på kontoret. I vårt rekreationsrum finns pingisbord, darttavla, Xbox och på fredagar äter vi alla en gemensam frukost.

Tjänsten är på heltid med placering i Åstorp. Du har stor frihet under ansvar och kan arbeta flexibelt. Du ingår i vårt säljteam och rapporterar till Head of Sales & Projects. Planerade resor till vårt huvudkontor i Österrike förekommer i viss utsträckning. Resor till kund är en självklarhet.

Frågor gällande tjänsten kontakta: Malin Schäfer, malin.schaefer@knapp.com
Ansökan, personligt brev och CV, skickas till HR-ansv Hanna Odervall, hanna.odervall@knapp.com