Gör zero touch fulfillment till en verklighet med robotteknologi från KNAPP

Press Release: Publicerad på in Nyheter

KNAPP, världsledande automationsleverantör och partner för intelligenta värdekedjor, kommer att presentera innovativ robotik för automatisering och digitalisering på årets LogiMAT mässa i Stuttgart, Tyskland. I år handlar montrar B01 och B03 i Hall 3 om att presentera robotlagret och visa hur företag kan dra nytta av innovativa zero touch fulfillmentstrategier.

Stigande kostnader, platsbrist och personalbrist är idag de största utmaningarna inom logistiken. Nyckeln till att lösa dessa problem är ett intelligent robotlager. KNAPPs innovativa robotlösningar hjälper till att sänka kostnaderna i logistikprocesser samtidigt som kapaciteten ökar. KNAPP kallar detta nya, framtidssäkra tillvägagångssätt för zero touch fulfillment.

Målet med zero touch fulfillment är att öka graden av automatisering samtidigt som antalet manuella processer minimeras, vilket gör att anställda kan arbeta effektivt och befrias från fysiskt krävande och repetitiva uppgifter. På LogiMAT, 25-27 April 2023, kommer KNAPP att presentera teknologier som hjälper företag att nå dessa mål.

Mission: Zero Touch

Lär känna följande automationslösningar på nära håll på KNAPPs montrar B01/B03 i Hall 3: Pick-it-Easy Robot, den helautomatiska plockroboten; Open Shuttles, de autonoma mobila robotarna för  transporter inom lager; INDU-Store för platsbesparande förvaring och plockning av små delar; plus digitala lösningar för lagring och hantering av masterdata.

Serie av föredrag om KNAPPs mjukvaruportfölj

Mjukvara är den integrerade intelligensen som är en del av värdekedjan och, naturligtvis, ett stort fokus på KNAPP. KNAPP mjukvaruexperter kommer att hålla en serie föredrag som ger en djupgående inblick i KiSoft och SAP® EWM by KNAPP mjukvaruportföljer. Våra experter kommer också vara tillgängliga personligen för att svara på dina frågor.

Boka möte med oss

Vill du träffa våra nordiska representanter på plats?

Boka ditt möte här ->