Johan Kagerö ny säljare på KNAPP mobile robotics

Press Release: Publicerad på in Nyheter

Säljare med bred kunskap

Johan Kagerö är 36 år och har över 7 års erfarenhet på området autonoma mobila robotar. Dels har han en bakgrund som servicetekniker, dels erfarenhet från försäljning, bland annat som globalt ansvarig för hela produktlinjer inom AGV och AMR.

– Jag ser fram emot att få ansluta till KNAPP, som är ett ledande företag inom mobila robotar och automation. Med min kunskap vill jag bidra till att utveckla erbjudandet till kunderna. Som jag ser det finns det en enorm potential för att automatisera internlogistik på den nordiska marknaden, och KNAPPs produkter är helt rätt i tiden, säger Johan Kagerö.

KNAPP Open Shuttle ett beprövat koncept

KNAPP har ett välutvecklat och beprövat erbjudande inom mobile robotics. KNAPPs Open Shuttle portfölj innehåller autonoma och intelligenta transportrobotar, för både pall och lättgods, som hjälper till att skapa flexibilitet i logistiska processer. Tobias Henriksson är Head of Sales & Marketing på KNAPP:

– Med sin breda kunskap inom mobile robotics är Johan ett välkommet tillskott till vårt team. Han är en lugn och ödmjuk person med stor förmåga att sätta sig in i kundernas behov. Johan kommer att stärka vår närvaro på den nordiska marknaden och bidra positivt till vår fortsatta tillväxt på området.

Med Norden som arbetsfält

Johan bor utanför Linköping med fru och två barn, vilket även kommer att vara hans jobbmässiga hemmabas. Dock kommer resor över hela Norden att bli en betydande del i hans uppdrag.

– Jag uppskattar enormt att få möta kunderna i deras egen miljö, för att se vilka förbättringar i internlogistiken jag kan bidra med. Att få jobba nära kunderna, och tillsammans med mitt erfarna team på KNAPP hitta den optimala lösningen, är en spännande utmaning jag ser fram emot, säger Johan Kagerö.

Presskontakt

Kristin Näs
Marketing Manager
KNAPP Nordics

press.se@knapp.com