Vi gör din intralogistik smartare och enklare

Vi har automatiserade lagerlösningar för alla typer av lager och behov, oavsett om du söker helhetslösningar eller integrerade delar till lager, fulfillmentcenter eller butiksautomation. Våra teknologier är världsledande inom innovation och vi kan din bransch. Vi har över 2000 installationer globalt inom healthcare, retail, food, fashion, industry och wholesale.

Genom att anpassa våra automationslösningar efter dina behov, ser vi till att både varor och information flödar snabbt och smidigt genom dina anläggningar. Med lokal närvaro och styrkan av vår globala organisation i ryggen, löser vi dina intralogistiska utmaningar och hjälper dig nå nya mål och resultat.

Automatisk lagerhantering som optimerar dina processer inom lager eller produktion

PickEngine

Automatiskt lager på rekordtid

Automationslösningar

Vi har automation som passar dig, oavsett om du behöver ett helt system eller bara en liten del. Med våra automationslösningar optimerar vi dina flöden och hjälper dig att ligga steget före.

Blog_OSR_Shuttle_Evo-737x402

Automationslösningar

Tjänster som skapar mervärde

Vårt Customer Service team fortsätter skapa värde även efter att automationslösningen är på plats och ser till att din investering presterar på topp under hela sin livslängd.

knapp-kollegor-i-korridor

Customer Services

Intralogistik för din bransch

Med djup kunskap om din bransch vet vi vad du behöver för att lyckas. Vi hjälper dig att hitta den bästa automationslösningen för just din verksamhet.

knapp-pocket-sorter-system

Branscher

[Podcast] Automationsskolan

En poddserie i tre delar där vi tillsammans med logistikkonsulter, kunder och experter förklarar vad automatisering av lager innebär, vad som är viktigt att tänka på och hur man på bästa sätt förbereder sig för ett automationsprojekt.

Ett samarbete med Dagens Logistik & E-handelstrender

Håll dig uppdaterad på det senaste inom lagerautomation och intralogistik

Kolla in Brøderne Dahls nya robotlager

Intelligent mjukvara för din logistik

KiSoft det intelligenta systemet som sammanför allt.

Både i lagret och utanför dess väggar tillhandahåller KiSoft skräddarsydda mjukvarulösningar för alla dina affärsprocesser. KiSoft täcker inte bara maskinstyrning, lagerstyrning och lagerhantering. Det möjliggör integration längs hela värdekedjan, hela vägen från försäljningsstället till slutkund.

Vill du veta vad vi kan göra för dig?