Vi gör din intralogistik smartare och enklare

Vi har automatiserade lagerlösningar för alla typer av lager och behov, oavsett om du söker helhetslösningar eller integrerade delar till lager, fulfillmentcenter eller butiksautomation. Våra teknologier är världsledande inom innovation och vi kan din bransch. Vi har över 2000 installationer globalt inom healthcare, retail, food, fashion, industry och wholesale.

Genom att anpassa våra automationslösningar efter dina behov, ser vi till att både varor och information flödar snabbt och smidigt genom dina anläggningar. Med lokal närvaro och styrkan av vår globala organisation i ryggen, löser vi dina intralogistiska utmaningar och hjälper dig nå nya mål och resultat.

Lagerautomation

Vi skapar en lösning som passar dig, oavsett om du behöver ett helt system eller bara en liten del. Med våra lösningar automatiserar vi dina flöden och hjälper dig att ligga steget före.

osr-shuttle-lined-up

Våra lösningar

Tjänster som skapar mervärde

Vårt Customer Service team fortsätter skapa värde även efter att lösningen är på plats. Vi finns där för dig och ser till att din investering presterar på topp under hela sin livslängd.

Customer Services

Intralogistik för din bransch

Med djup kunskap om din bransch vet vi vad du behöver för att lyckas. Vi hjälper dig att hitta den bästa automationslösningen för just din verksamhet.

knapp-pocket-sorter-system

Branscher

Dagab effektiviserar butiksleveranser med Fast Picking-lösning

Dagab’s distributionscenter i Jönköping förser upp till 600 butiker och små distributionscentra med färsk mat. För att göra processerna på Jönköpingslagret så effektiva och felfria som möjligt valde Dagab KNAPPs FAST Picking-lösning. Det helautomatiska konceptet minimerar den fysiska belastningen på anställda och beställningarna behandlas snabbt och effektivt.

Läs mer

dagab-warehouse-automated-packing-storage

Vår blogg håller dig uppdaterad på det senaste inom lagerautomation och intelligent logistik

Zero Defect Warehouse

Zero Defect Warehouse

Zero Defect Warehouse är en del av en modern arbetsmiljö – där människa och maskin arbetar hand i hand.

Low Complexity Warehouse

Low Complexity Warehouse

Genom att använda en smart blandning av teknologier görs komplexa processer hanterbara.

New Urban Logistics

New Urban Logistics

New Urban Logistics utrustar dig med verktygen att skräddarsy dina omnichannel nätverk efter era behov.

Vill du veta vad vi kan göra för dig?

Vi hjälper dig, oavsett vilka behov du har.