Positiva förändringar – nytt partnerskap

Press Release: Veröffentlicht am in Retail

KNAPP:s kundkrets fortsätter att öka, vi är glada över att kunna tillkännage ett nytt partnerskap mellan KNAPP och Power International. De har behov av att öka produktionstakten avsevärt för att möta marknadens krav.

Power har butiker i Norge, Danmark och Finland, och E-handel i hela Norden. Nytt avtal har tecknats, projektet gäller för en leverans av ett nytt transportörsystem för hantering av lådor. Detta transportörsystem ska underlätta i produktionen och effektivisera deras flöden. I leveransomfånget ingår kartongresare och automatisk etikett applikator samt transportörer från KNAPP.

Säljansvarig Bengt Nilsson är mycket nöjd med det nya samarbetet och sammanfattar det hela med ett otroligt spännande projekt med fina möjligheter för framtida expansioner!

Zimply Solved AB som hjälper Power International med driften av deras lager samt utveckling av deras logistik valde KNAPP som leverantör då man behövde en förenklad och snabbare process runt orderkartonger.

”-Power International Logistics ser fram emot samarbetet med KNAPP, detta system som levereras till oss kommer ge tillförlitlighet och stabilitet i produktionen samt en ökad kapacitet för snabb, säker och kvalitativa leveranser till våra butiker och slutkunder.” – Roger Hallberg

KNAPP AB är glada över att Power International har valt just oss och gett oss deras förtroende. Vi vill erbjuda våra kunder effektiva och hållbara lösningar som är framtidsäkra och enkla att underhålla. Vårt motto är making complexity simple.

Kontakt

Tobias Henriksson
Head of Sales & Projects

press.se@knapp.com