Automation, nätverk och hockey.

Välkommen till Örebro för en nätverksträff med branschkollegor. Det har gått lång tid utan fysiska möten och vi saknar att kunna träffas och diskutera, inspireras och dela erfarenheter med varandra. Vi tror att det är fler än vi som känner så och därför bjuder vi in våra kunder till en eftermiddag av automation, nätverk och hockey.

Syftet med mötet är att vi vill skapa energi i vårt nätverk. Det vill vi göra genom att komma närmre våra kund- och partnerrelationer och lyssna in på vad för utmaningar och trender som ni ser i era unika branscher och affärsmodeller. Vi vill också få en möjlighet att dela vår syn med er, både på regional och global nivå från vår världsledande koncern.

Vi har bjudit in flera kunder att tala och dela med sig av deras automationsresa. Vi har också bjudit in några koncernkollegor att presentera deras senaste lösningar och trendspaningar. Vi får också besök av en logistikkonsult som opartiskt kommer dela hans erfarenheter och lärdomar av att automation.

Vi ser fram emot en trevlig och energigivande eftermiddag tillsammans med er. Dagen avslutas med middag och mingel på Örebros hemarena där laget samma kväll möter Västra Frölunda.

Välkomna!

Med fortsatt respekt inför pågående smittspridning är mötet begränsat till 30 personer (max 2-3 deltagare från samma företag) och ett upplägg som gör att vi har möjligheter att förhålla oss till eventuella förändringar kring restriktioner och rekommendationer.

Agenda

13.00 Välkommen

Mikael Holmqvist, Managing Director, välkomnar och introduceraar eftermiddagen. Mikael kommer också berätta lite om hur det ser ut för KNAPP AB idag.

13.30 KNAPP roadmap

Mikael Holmqvist, Managing Director, och Wolfgang Skrabitz, Managing Director, KNAPP Industry Solutions presenterar KNAPPs produktportfölj och roadmap

13.50 redPILOT

Siegfried Zwing, Manager Director, redPILOT, presenterar sin mjukvaruportfölj för optimering av lager och resurse

14.10 Brødrene Dahl

Thomas Rønninger, Logistikutvecklingschef hos Brødrene Dahl berättar om hur de säkrat en fortsatt tillväxt med lagerautomation.

14.30 Fika / Mingel

30 paus för fika, mingel och nätverkande.

15.00 Åhlens

Sema Söderhäll, Chief Supply Chain Officer, Åhlens,

15.20 Sweco

Från manuellt till automatiserat lager

15.40 Elektroskandia

Anette Karhu, Logistics Director, Elektroskandia

16.00 KNAPP Customer Service

Anna Borén, Head of Customer Service, KNAPP AB, presenterar teamet och berättar mer om hur de jobbar för att säkerställa att lösningarna fungerar som det är tänkt, både med förebyggande arbete och service och support.

COVID: Vi följer gällande rekommendationer / restriktioner. Du måste kunna uppvisa vaccinations bevis och legitimation mot Covid-19 för att komma in i Behrn Arena.

Frågor?

Tveka inte att höra av dig ifall du har frågor eller funderingar.

Kristin Näs
kristin.naes@knapp.com
+46 733 40 58 31

Anmäl dig här