Plan-konferensen | 23-24 April | Eskilstuna

23rd april 2024 - 24th april 2024

PLAN konferensen 2024

Plan-konferensen är sedan många år tillbaka mötesplatsen för dig som vill fördjupa dig inom logistik och supply chain. Med studiebesök hos några av de mest spännande företagen sprids kunskap och erfarenheter för ökad effektivitet och bättre flöden. Under konferensen tar vi del av trendspaningar och tankar från såväl företagsledare som logistikexperter.

I år har ni möjligheten att delta på 2 olika studiebesök under konferensen. Den 23 april på förmiddagen väljer ni ett studiebesök där ni kan fördjupa era kunskaper, få del av andras erfarenheter och lära känna värdefulla kontakter. Efter studiebesöket hålls konferensen lunch-till-lunch på Elite Stadshotell i Eskilstuna. Vi tar del av våra talares insikter i trender och framtidsutmaningar. Konferensen fortsätter förmiddage 24 april och efter lunchen på eftermiddagen har ni möjlighet att delta på ett andra studiebesök.

Missa inte heller den gemensamma middagen den 23 april kl. 19.00 på Munktell Museum och detta tillfälle till mer nätverkande under avslappnade former.

Läs mer och anmäl dig här