Teknisk säljare som vill sälja marknadens bästa lösningar - sökes

Kan du sälja etablerade premiumlösningar med marknadens bästa kundservice? Vill du vara en del av ett dynamiskt företag som tar fram spännande lösningar för sina kunder? Trivs du också med att samarbeta och utbyta kunskap med dina kollegor?


Ge råd kring våra lösningar hos kunder i Sverige och Norge


Knapp AB utvecklar, producerar, levererar och upprätthåller system inom intelligenta lösningar för logistik, lager och transport. Som vår nya tekniska säljare får du ansvaret för att sälja våra systemlösningar. Du utgår från vår fabrik i Åstorp tillsammans med dina kollegor, men använder hälften av din tid ute hos kunder där du ger rådgivning kring vilka av våra lösningar som passar bäst för dem.


Det innebär att du huvudsakligen använder din tid till att:
  • Utveckla kundrelationer

  • Förstå kundernas unika behov och utifrån dessa ta fram offerter på tekniska lösningar tillsammans med säljsupportavdelningen

  • Förhandla kontrakt med kunderna

  • Hantera din egen kundportfölj


Erfaren säljare med ett analytiskt sinne
  • Du har minst 5 års erfarenhet av teknisk försäljning med fokus på system, alternativt har du arbetat med automation och har en säljarpersonlighet.

  • Det är en fördel, men inte ett krav, om du har erfarenhet av PLC-programmering eller på annat sätt har bakgrund inom automation.

  • Du är van att läsa ritningar i AutoCAD eller liknande.

  • Du talar och skriver både svenska och engelska flytande.


Som person är du lyhörd och förtroendeingivande, vilket gör att du snabbt kan etablera goda relationer med både kunder och kollegor. Du är en utåtriktad person som njuter av kundkontakt och att skapa affärer. Med din skarpa och analytiska sinne ser du möjligheterna hos kunden och kan sedan framföra dessa i konversationen såväl som i ett anbud.


Frågor kring tjänsten?


I denna rekrytering har Knapp AB valt Jobbsafari som rekryteringpartner. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emil Gretland på tel. +46 739 599 112.


Du söker tjänsten genom att klicka på ”Sök jobbet online” nedanför. Vi behandlar ansökningar löpande så ansök så snart som möjligt.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!


Knapp – en internationell och framgångsrik koncern


KNAPP AB är en del av den österrikiska koncernen KNAPP AG. I Sverige är vi ca 80 anställda och omsätter ca 150 miljoner kronor. Koncernen har ca 2600 anställda och en omsättning på ca 500 miljoner euro. Vi är en komplett leverantör av olika typer av manuella och automatiserade lagerlösningar och materialhanteringssystem.
Det innebär att vi säljer och levererar allt från egenutvecklade programvaror (WMS/WCS-system) till PLC-styrning samt mekanisk utrustning. Ofta levererar vi stora lagerlösningar där vi har ett totalt funktionsansvar gentemot kunden. Vårt huvudsakliga arbetsområde är den skandinaviska marknaden, men våra installationer, produkter och verksamhetsområden globaliseras allt mer. Välkommen att läsa mer om oss på www.knapp.se.