SERVICE- OCH UNDERHÅLLSTEKNIKER

Inom koncernen arbetar vi med världsledande teknik och vi står inför spännande utmaningar och fantastiska utvecklingsmöjligheter. Vi utökar vår organisation och söker just nu en service- och underhållstekniker i området Mälardalen (Örebro).

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som service- och underhållstekniker utgörs dina huvudsakliga arbetsuppgifter av att:


  • Genomföra förebyggande, reaktivt och akut underhåll på utrustningen

  • Utföra förbättringsarbete, reparationer och modifieringar

  • Vara behjälplig i samband med installationsarbeten, anläggningsunderhåll och besparingsåtgärder

  • Hålla kontakt med produktion och interna kunder för att säkerställa att rätt prioriteringar görs

  • Sammanställa haverirapporter som kan påverka resultat, utrustning och underhåll

  • Hålla dig uppdaterad och följa direktiv avseende hälsa, miljö och säkerhet

  • Vara behjälplig avseende allmänna göromål på avdelningen


Tjänsten är på heltid.

Kvalifikationer och personlighet

Du har gärna minst gymnasiekompetens och kunskap inom ett eller flera av följande områden: mekanik, elektronik och automation. Arbetslivserfarenhet inom något av dessa områdena är ett krav. Vi söker både personer med gedigen erfarenhet och personer som är mer juniora i rollen. Har du erfarenhet av automatiserade logistik- och lagerlösningar är det meriterande. Du behärskar MS Office väl samt talar och skriver både svenska och engelska utan svårighet. Körkort (B) är ett krav.

Som person är du både lagspelare, flexibel och självgående. Vidare är du engagerad, effektiv och har en utpräglad problemlösningsförmåga. Du agerar som ambassadör för verksamheten och förstår vikten av att bygga och underhålla goda relationer med kunder, kollegor och chefer.

Kontakt och ansökan

Är du intresserad? Skicka då ansökan med CV och personligt brev till HR, Hanna Odervall. Hanna.odervall@knapp.com. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Anders Schüler, Anders.Schuehler@knapp.com.

 

KNAPP AB är en del av den österrikiska koncernen KNAPP AG. I Sverige är vi ca 135 anställda och omsätter ca 200 miljoner kronor. Koncernen har ca 4000 anställda och en omsättning på ca 900 miljoner euro. Vi är en komplett leverantör av olika typer av manuella och automatiserade lagerlösningar och materialhanteringssystem. Det innebär att vi säljer och levererar allt från egenutvecklade programvaror (WMS/WCS-system) till PLC-styrning samt mekanisk utrustning. Ofta levererar vi stora lagerlösningar där vi har ett totalt funktionsansvar gentemot kunden. Vårt huvudsakliga arbetsområde är den skandinaviska marknaden, men våra installationer, produkter och verksamhetsområden globaliseras allt mer. Välkommen att läsa mer om oss på www.knapp.com och www.youtube.com.